Kwaliteit & MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de leidraad in onze organisatie. Letterlijk vertaalt dit zich naar een bedrijfsvoering binnen de ecologische randvoorwaarden, met respect voor onze klanten en medewerkers. Tegelijkertijd blijven we de kwaliteit van onze diensten garanderen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons bloed en geven we door in de gehele organisatie. Van het laden van onze trucks tot de levering, iedere dag opnieuw.

Ons doel

We hebben ons ten doel gesteld om onze kwaliteit-, gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen continu te verbeteren. Dat doen we op alle niveaus binnen onze organisatie. In relatie tot onze medewerkers voelen we ons als management verantwoordelijk om zorg te dragen voor kennisoverdracht op dit gebied. Dit stelt ons in staat om onze bedrijfsvoering te optimaliseren en betrokkenheid te creëren bij onze medewerkers.

Duurzaam transport

TAPA en KVGM

Vos heeft zich TAPA laten certificeren. Deze certificering is bedoeld om een genormeerd beveiligingsniveau aan onze klanten aan te bieden en te borgen. Met TAPA zij preventieve maatregelen – die bijdragen om lading preventief tegen diefstal te beveiligen – ingevoerd. Dit betekent dat bedrijfsprocessen met betrekking tot beveiliging zodanig zijn ingericht dat het op TSR3 niveau aan deze beveiligingseisen voldoet. Zo wordt in overleg met de klant een risicoanalyse gemaakt op de routes en het beveiligingsniveau. Tevens heeft VOS Transport BV grote aandacht voor Kwaliteit, Veiligheid/Beveiliging, Gezondheid en Milieu (KVGM). We stellen ons tot doel:

  • Te voldoen aan de gestelde klanteisen;
  • Verantwoordelijk om te gaan met KVGM, zoals beschreven in het Responsible Care programma;
  • Relevante wet- en regelgeving ten volle na te leven;
  • KVGM doelstellingen te definiëren en op te volgen, en zo te werken aan continue verbetering.
  • Bevorderen van duurzaamheid en minimalisatie van de “carbon footprint”.
Internationaal Transport vliegveld

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons beleid en de mogelijkheden die we aanbieden op het gebied van duurzaam en kwalitatief transport? U kunt verder lezen over onze Lean and Green-prestaties, CO2-neutraal transport, intermodaal transport en veiligheid en milieu. Heeft u nog vragen, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. VOS Transport werkt graag samen met u aan een duurzame toekomst!

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km