Goederentransport door VOS Transport

Goederentransport door VOS Transport

VOS Transport houdt zich dagelijks bezig met het goederentransport. Met onze expertise zorgen wij dat uw goederen snel en veilig op de plek van bestemming komen.

Nationaal en internationaal goederentransport

Met nationale– en internationale transportmogelijkheden is VOS Transport van alle markten thuis; van distributie tot groupage. Internationaal transport vraagt meer aandacht dan nationaal transport. Om de gewenste Europese gebieden te bereiken is een slimme en efficiënte manier van transport nodig. Vanuit onze cross-dock in Deventer voeren wij de regie uit over alle transportprocessen. Dit centrale platform is ook het overslagpunt voor de opslag van producten en goederen. Wij hebben altijd volledige in- en uitgangscontrole over de goederen om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Transporteert u uw goederen via ons dan bent u verzekerd van uitstekend transport, wat de eindbestemming ook is.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Moet u gevaarlijke stoffen transporteren? Ook dan kunt u VOS Transport inschakelen. Wij hanteren de hoogst mogelijke Europese industriële standaarden voor het vervoeren van deze stoffen (ADR). Alle medewerkers beschikken over de kennis en expertise om te voldoen aan de hoge Europese standaarden voor het transport van gevaarlijke stoffen. Om zeker te zijn van goede kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden worden onze medewerkers goed begeleid. Zo zorgen wij niet alleen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar ook voor veiligheid van de omgeving en het milieu.

Wij transporteren naar Roemenië

HACCP vervoer

Voor het transport van voedsel en producten gerelateerd aan voedsel volgt VOS Transport de HACCP-richtlijnen. Op deze wijze waarborgen wij de productveiligheid en kwaliteit van de producten tijdens het transport. Deze productveiligheid en kwaliteit waarborgen wij door onder andere de volgende punten te hanteren:

  • Schone transportmiddelen
  • Transportmiddelen inspecteren voor laden lossen
  • Overdekt laden en lossen
  • Traceren van producten tijdens transport met duidelijke registratie van verzending en ontvangst.
Vos Limburg passie voor transport

Verwarmd transport

Sommige delen van Europa hebben te maken met zeer strenge winters. Deze vrieskou kan in normale trailers schade veroorzaken aan de goederen. Bij VOS Transport zijn wij helemaal voorbereid op die koude dagen, wij kunnen uw goederen verwarmd transporteren in onze speciale trailers. Ruim een kwart van onze trailers beschikt namelijk over heaters. Zo kunnen wij uw lading vorstvrij of verwarmd vervoeren.

Vos Transport vestiging Limburg

Lean and Green

Naast bewust werken aan goed transport denken wij ook bewust na over de impact van ons transport op het milieu. Wij zijn goed op weg onze CO2-voetafdruk te verminderen. Door onze duurzame handelingen ontvingen wij als een van de eerste transportbedrijven de een Lean and Green star. Door onze verdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid mochten wij in 2018 zelfs onze derde star in ontvangst nemen. Hiermee zijn wij de eerste internationale wegtransporteur in Europa met deze derde star. Het krijgen van Lean and Green stars vereist natuurlijk inzet. Zo hebben wij onder andere de volgende aspecten toegepast:

  • Ons wagenpark voldoet volledig aan de Euro 6 norm.
  • Het plaatsen van 1300 zonnepanelen.
  • Het aanbieden van de cursus ‘het nieuwe rijden’.
  • Het inzetten van LZV combinaties, zo kunnen er meer goederen met één vrachtwagen mee.
  • Uitbreiding van het vervoer naar Scandinavië per spoor.

Deze verbeteringen zijn slechts het begin. Bij VOS Transport is duurzaamheid een belangrijke pijler. Wij stoppen dan ook niet bij de verbeteringen die al gedaan zijn en blijven ons doorontwikkelen om zo ons steentje bij te dragen aan minder vervuilend transport.

Lean and green

Wat kost goederentransport?

De kosten die gepaard gaan met goederentransport bij VOS Transport variëren. De prijs voor transport hangt onder andere af van de afstand, het type lading en de grootte van de lading. Wilt u weten wat uw transport kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of bent u benieuwd wat VOS Transport voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Transporteur Benelux
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

Vos in cijfers

850 vrachtwagens en opleggers
950 medewerkers
35.000 pallet opslagplaatsen
45.000 m2 voor cross-docking
8 locaties in Europa