Warehousing Groningen

Warehousing Groningen

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing voor uw goederen buiten Groningen? Dan bent u bij Vos Transport aan het juiste adres. Ons magazijn bevindt zich in Alblasserdam. Niet heel dicht bij Groningen dus, maar wel perfect gelegen in de buurt van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport. Indien uw goederen daar aankomen, is dat een goede reden om niet te gaan voor warehousing in Groningen, maar bij ons in Alblasserdam. Bij Vos Transport kunt u uw goederen op diverse manieren opslaan, vervoeren en tracken. Wij hebben de beschikking over 18.000 palletplaatsen voor droge opslag en 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. Met ons Transport Management Systeem kunt u uw goederen te allen tijde traceren en bent u realtime up-to-date over de voorraden en logistieke bewegingen.

Inbound & Outbound warehousing Groningen

Wanneer u het besluit neemt niet te kiezen voor warehousing bij u in Groningen of omgeving, maar bij ons in Alblasserdam, starten we bij ontvangst van uw goederen met de registratie en inspectie.  Dit doen wij voor ons digitale Warehouse Management Systeem. Op deze manier hebben wij én heeft u de voorraad en de logistieke beweging altijd in beeld. Onze inbound diensten zien er als volgt uit:

 • Het lossen en palletiseren van goederen en het strippen van de containers;
 • Controle van goederen op schade. Indien nodig herverpakken we de goederen;
 • Het registreren van de serienummers en batchnummers. Indien nodig registreren wij ook de expiratiedata;
 • Ten slotte labelen, stickeren en sealen wij de goederen.
Warehousing Groningen Via Vos Transport Group

Value Added Logistics

Vos Transport biedt niet alleen transport en warehousing aan. Naast onze standaard diensten bieden wij ook verschillende Value Added Services. Met deze services kunnen wij de logistieke route van diensten volledig inrichten en verzorgen. Een voorbeeld hiervan is het verpakken, registreren en verzenden met pakbonnen (incl. Track & Trace) naar de eindbestemming. Onder andere de volgende diensten behoren tot de Value Added Services:

 • Bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen;
 • Stickeren en labelen van goederen;
 • Verzorgen van gasmetingen in containers;
 • Voorraadbeheer;
 • Crossdocking;
 • Wij voeren douane- en entrepotactiviteiten uit;
 • Verzending van EDI berichten;
 • Korte lijntjes tijdens het gehele logistieke proces.

Door bovenstaande services completeren wij het gehele logistieke proces. Op deze manier bent u verzekerd van de gehele ontzorging van de logistiek van A tot Z.

Warehousing Groningen van Vos Transport

Opslag van biologische producten

Warehousing van biologische producten in Groningen, maar ook in andere plaatsen vraagt om gecertificeerde opslaglocaties. Door die locaties krijgen de biologische producten het belangrijke EKO-keurmerk. Vos Transport beschikt over de Skal-certificering. Dit betekent, dat onze warehousing uw biologische goederen ondersteunen in het EKO-keurmerk.

 

Warehousing Groningen Vos Transport

Warehousing Groningen nodig?

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing in Groningen of omgeving? Vos Transport zit dan wel in Alblasserdam, maar onze plek tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk is ideaal, ook voor bijvoorbeeld warehousing in de omgeving van Amsterdam. Neem direct vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!