Warehousing Tilburg

Warehousing Tilburg

Bent u op zoek naar een goede partij voor warehousing in Tilburg? Dan bent u bij Vos Warehousing aan het juiste adres. Een van onze magazijnen staat in Alblasserdam. Op enige afstand van Tilburg dus, maar wel ideaal gelegen in de buurt van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport. Wanneer uw goederen daar binnenkomen, is dit een goede reden om niet te kiezen voor warehousing in Tilburg, maar bij ons in Alblasserdam. Wij hebben de beschikking over 18.000 palletplaatsen droge opslag en 4.000 palletplaatsen gekoelde opslag. Dit gaat om temperaturen van 8 tot 10 graden Celsius. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, bent u verzekerd van de traceerbaarheid van uw goederen. Wij maken gebruik van een praktisch Transport Management Systeem. Zo bent u realtime op de hoogte van logistieke bewegingen en voorraad.

Inbound & outbound warehousing Tilburg

Als u besluit niet te kiezen voor warehousing in Tilburg, maar bij ons in Alblasserdam, starten we bij binnenkomst van uw goederen met de registratie en inspectie ervan. Dit doen wij met het oog op beheer en opslag van de goederen in ons magazijn. Door de automatische systemen ziet u te allen tijde de realtime voorraad. Ons Warehouse Management Systeem maakt traceerbaarheid en realtime inzicht voor u mogelijk. Onze inbound dienstverlening ziet er als volgt uit:

  • Het labelen, stickeren en sealen van goederen;
  • Vos Warehousing registreert serienummers, batchnummers en (indien nodig) expiratiedatum;
  • Wij lossen en palletiseren de inkomende goederen en we strippen de containers;
  • We controleren alle inkomende goederen op schade. Wanneer het nodig is, zullen wij deze herverpakken.

Vervolgens worden alle uitgaande goederen – na registratie – vervoerd naar de eindbestemming. Hierbij houden wij rekening met verscheidene picking principes, zoals first in, first out. Ons Transport Management Systeem laat realtime zien wat de logistieke bewegingen zijn van de uitgaande goederen. Zo zijn deze te allen tijde te traceren. Daarnaast maken wij gebruik van crossdocking. Dit doen wij om de efficiëntie te verhogen en het prijskaartje van het transport zo laag mogelijk te houden.

Warehousing Tilburg

Transport met Vos transport

VOS Transport Group is uw nationale en internationale partner voor transport. Zie hier rechts wat wij allemaal doen!

Biologische producten

Wanneer u biologische producten produceert, is goede opslag ervan noodzakelijk om het EKO-keurmerk te mogen dragen. Vos Warehousing kan uw bedrijf in Tilburg hierin faciliteren. Wij hebben de Skal-certificering voor de opslag van biologische goederen. Wanneer u besluit om uw biologische producten bij ons op te slaan, dan voldoet u aan de vereiste op gebied van opslag voor het EKO-keurmerk.

Biologische producten Wanneer u biologische producten produceert, is goede opslag ervan noodzakelijk om het EKO-keurmerk te mogen dragen. Vos Warehousing kan uw bedrijf in Tilburg hierin faciliteren. Wij hebben de Skal-certificering voor de opslag van biologische goederen. Wanneer u besluit om uw biologische producten bij ons op te slaan, dan voldoet u aan de vereiste op gebied van opslag voor het EKO-keurmerk.

Contact met Vos Warehousing

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing in Tilburg of omgeving? Ons magazijn zit dan wel in Alblasserdam, maar onze locatie tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk is perfect. Zo kunt u zelfs terecht voor warehousing wanneer u zich bevindt in de omgeving van Amsterdam of zelfs Groningen! Heeft u vragen over onze diensten, zoals Value Added Logistics of koelopslag? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar. Zij helpen u graag verder met uw vragen of opslagoplossingen.

Neem contact met ons op!