Warehousing Rotterdam

Warehousing in Rotterdam

Zoekt u de juiste plek om uw goederen op te slaan? Bij de gecertificeerde opslag van Vos Transport, gelegen onder de rook van Rotterdam, zit u goed. Een van onze magazijnen staat namelijk in Alblasserdam, perfect gelegen in de buurt van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport. Onze opslag bestaat uit 18.000 palletplaatsen voor droge opslag en 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. Wij werken met het Warehouse en Transport Management Systeem, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw producten altijd traceerbaar zijn. Daarnaast blijft u voortdurend en realtime op de hoogte van de logistieke bewegingen en de status van de voorraad. Doordat wij kleinschalig zijn, zijn we heel flexibel. De communicatie is laagdrempelig en de lijnen zijn kort. Dit is prettig voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Bovendien voldoen wij met onze warehousing in de buurt van Rotterdam aan de gestelde eisen met betrekking tot voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid.

Warehousing Rotterdam, inbound en outbound

Bij aankomst van alle goederen vindt allereerst de registratie en inspectie plaats, voor ze naar het magazijn verplaatst worden. Dit proces verloopt geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem. Onderstaand een paar voorbeelden van onze inbound diensten:

  • Lossen en op pallets plaatsen van goederen en het strippen van de containers;
  • Controle van de goederen op schade. Indien nodig opnieuw verpakken;
  • Registreren van serienummers, batchnummers en indien nodig de expiratiedata;
  • Labelen, stickeren en sealen van de goederen.

Na registratie worden uitgaande goederen vervoerd naar hun eindbestemming. Met dank aan het Transport Management Systeem is Track & Trace hierbij altijd beschikbaar. Wij maken gebruik van crossdocking. Op deze manier kunnen we het transport zo efficiënt en goedkoop mogelijk laten verlopen.

Warehousing Rotterdam Van Vos Transport

Warehousing Rotterdam, soorten opslag

Bij Vos Transport in de buurt van Rotterdam beschikken we over opslag voor zowel food (biologisch) als non-food producten. De droge opslag is verdeeld in stellingen, shelves en grondlocaties. Opslag is zowel op pallets als in bulk mogelijk. Doordat ze geregistreerd zijn in ons Warehouse Management Systeem, zijn uw goederen altijd traceerbaar en is de status van uw voorraad altijd up-to-date. Wij bieden orderpicking op pallet- en stukniveau en compleet voorraadbeheer. Ook voor gekoelde opslag kunt u bij ons terecht. De palletplaatsen in deze opslag zijn terug te koelen tot 8ºC. De aanvoerlijnen houden we kort door het gebruik van aparte docking stations. Op deze manier kunnen we de temperatuur zo constant mogelijk houden.

Warehousing Rotterdam bij Vos Transport

Douane en entrepotactiviteiten

Vos Transport is AEO gecertificeerd, ook voor warehousing in omgeving Rotterdam. Wij transporteren goederen van onze opdrachtgevers naar Nederland vanaf elke denkbare plek ter wereld. We transporteren zowel over zee als door de lucht, over de weg en over het spoor. Wij verzorgen het gehele transport, dus ook vanaf de Havens van Rotterdam, Amsterdam, Moerdijk of Antwerpen naar ons magazijn in Alblasserdam. Afhankelijk van uw wensen slaan we de goederen op of transporteren we ze naar de eindbestemming. Onze douane-experts verzorgen eventuele douane-afhandelingen. In Alblasserdam nemen wij de verdere behandeling zoals het strippen en palletiseren van containers voor onze rekening. Nabehandeling van goederen voeren wij uit op basis van uw wensen. Hierbij kunt u denken aan sorteren, groupage, stickeren, bemonsteren of sealen.

Warehousing Rotterdam Via Vos Transport Group

Contact over warehousing in Rotterdam

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van warehousing in de omgeving van Rotterdam? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor warehousing in andere gebieden, zoals Tilburg en Groningen, kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact met ons op!