Warehousing Ridderkerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor warehousing in Ridderkerk? Dan bent u bij Vos Warehousing aan het juiste adres. Vos Warehousing biedt een gecertificeerde opslag voor al uw goederen. Een van onze magazijnen bevindt zich in Alblasserdam, gelegen tussen van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport.

Wij werken met het Warehouse en Transport Management System, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw goederen op elk moment in het proces traceerbaar zijn en u realtime inzicht heeft in de logistieke bewegingen en de voorraadstatus. Doordat wij kleinschalig zijn is de communicatie laagdrempelig en zijn de lijnen kort. Bovendien voldoen wij met onze warehousing in de buurt van Ridderkerk aan de gestelde eisen met betrekking tot voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid.

Inbound en outbound warehousing in Ridderkerk

Wanneer uw goederen in ons magazijn arriveren, vindt allereerst de registratie en inspectie plaats. Dit proces verloopt geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem. Wij leveren onder andere de volgende inbound diensten:

  • Het lossen en op pallets plaatsen van goederen en het strippen van containers;
  • Controle van goederen op schade en indien nodig het opnieuw verpakken;
  • Het registreren van serienummers, batchnummers en indien nodig expiratiedata;
  • De goederen labelen, stickeren en sealen.

Na de registratie worden uitgaande goederen vervoerd naar hun eindbestemming. Door middel van het Transport Management Systeem zijn ze voorzien van een track & trace en altijd te volgen. Om het transport zo efficiënt en goedkoop mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van crossdocking.

Warehousing Ridderkerk Via Vos Transport Group

Soorten opslag

Bij Vos Warehousing in de buurt van Ridderkerk kunt u terecht voor droge en gekoelde opslag. De 18.000 palletplaatsen voor droge opslag zijn verdeeld over stellingen, shelves en grondlocaties. Opslag is mogelijk op pallets en in bulk. Door de registratie in ons Warehouse Management Systeem zijn uw producten altijd te traceren en is de voorraadstatus altijd up-to-date. Voor gekoelde opslag beschikt ons magazijn over 4.000 plaatsen. Deze kunnen we tot 8ºC koelen. Wij houden de aanvoerlijnen kort door middel van aparte docking stations om een zo constant mogelijke temperatuur te waarborgen.

Warehousing Ridderkerk bij Vos Transport

Value Added Logistics

Vos Warehousing biedt meer dan transport en warehousing voor bedrijven in Ridderkerk en omgeving. Naast onze standaard diensten bieden wij diverse Value Added Services. Deze services stellen ons in staat om de logistieke route van diensten volledig in te richten en te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is het verpakken, registreren en verzenden met pakbonnen (incl. track & trace) naar de eindbestemming. De Value Added Services bestaan onder andere uit:

  • Bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen;
  • Het stickeren en labelen van goederen;
  • Verzending EDI-berichten
  • Cross docking
  • Douane- en entrepotactiviteiten
  • Het behouden van korte lijntjes tijdens het gehele logistieke proces
Warehousing-Ridderkerk-met-Vos

Contact over warehousing Ridderkerk

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing in Ridderkerk of omgeving? Vos Warehousing staat voor u klaar in Alblasserdam, gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Neem contact met ons op!