Warehousing Maasvlakte

Bent u op zoek naar een goede partij voor warehousing in de omgeving van de Maasvlakte? Dan bent u bij Vos Transport aan het juiste adres. Vos Transport biedt gecertificeerde opslag voor al uw goederen. Ons magazijn bevindt zich in Alblasserdam, gelegen tussen de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, bent u verzekerd van de traceerbaarheid van uw goederen. Wij werken namelijk met het Warehouse en Transport Management Systeem, waardoor u realtime inzicht heeft in de logistieke bewegingen en de voorraadstatus. Doordat wij kleinschalig zijn is de communicatie laagdrempelig en zijn de lijnen kort. Bovendien voldoen wij met onze warehousing in de omgeving van de Maasvlakte aan de gestelde eisen met betrekking tot voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid.

Warehousing Maasvlakte En Transport Met Vrachtwagen

Inbound & outbound warehousing Maasvlakte

Bij de aankomst van uw goederen in ons magazijn, vindt eerst de registratie en inspectie plaats. Dit proces verloopt geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem. Vos Transport levert onder andere de volgende inbound diensten:

  • Het lossen en op pallets plaatsen van goederen en het strippen van containers;
  • De controle van goederen op schade. Indien nodig worden de goederen opnieuw verpakt;
  • Het registreren van serienummers, batchnummers en indien nodig de expiratiedata;
  • Het labelen, stickeren en sealen van de goederen.

Na de registratie vervoeren we de uitgaande goederen naar de eindbestemming. Met het Transport Management Systeem is de track & trace altijd beschikbaar. Om het transport zo efficiënt en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen, maakt Vos Warehousing gebruik van crossdocking.

Warehousing Maasvlakte Via Vos Transport Group

Opslag warehousing Maasvlakte

Bij Vos Transport in de buurt van de Maasvlakte, kunt u terecht voor droge en gekoelde opslag van zowel food als non-food producten. Voor droge opslag beschikken we over 18.000 palletplaatsen die verdeeld zijn over stellingen, shelves en grondlocaties. De opslag is mogelijk op zowel pallets als in bulk. Door de registratie in ons Warehouse Management Systeem zijn uw producten altijd te traceren en is de status van uw voorraad altijd up-to-date. Vos Warehousing biedt ook orderpicking en compleet voorraadbeheer aan. Onze gekoelde opslag beschikt over 4.000 palletplaatsen die gekoeld kunnen worden tot 8ºC. Door het gebruik van aparte docking stations houden we de aanvoerlijnen kort, waardoor we een zo constant mogelijke temperatuur kunnen waarborgen.

Warehousing Maasvlakte bij Vos Transport

Value Added Logistics

Vos Transport biedt meer dan transport en warehousing voor bedrijven in de buurt van de Maasvlakte. Naast onze standaard diensten bieden wij namelijk ook diverse Value Added Services. Deze bestaan onder andere uit:

  • Het bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen;
  • Het stickeren en labelen van goederen;
  • De verzending van EDI-berichten;
  • Cross docking;
  • Douane- en entrepotactiviteiten;
  • Het behouden van korte lijnen tijdens het gehele logistieke proces.
Warehousing Maasvlakte bij Vos Transport Group

Contact warehousing Maasvlakte

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing in de buurt van de Maasvlakte? Vos Transport staat voor u klaar. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op!