Warehousing Dordrecht

Warehousing Dordrecht

Zoekt u de juiste plek om uw goederen op te slaan? Als u kiest voor de gecertificeerde opslag van Vos Warehousing, in de buurt van Dordrecht, neemt u de juiste partij in de arm. Ons magazijn bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gelegen in de buurt van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport. We beschikken over 18.000 palletplaatsen voor droge opslag en 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. Het Warehouse en Transport Management Systeem waar wij mee werken, maakt het mogelijk dat uw goederen op elk moment in het proces traceerbaar zijn. Ook heeft u realtime inzicht in de logistieke bewegingen en de voorraadstatus. Wij voldoen met onze warehousing in de buurt van Dordrecht aan alle strenge eisen met betrekking tot voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid. We zijn in het bezit van diverse certificaten, waaronder ISO9001, SKAL, en BRC. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze MVO pagina.

Inbound en outbound warehousing in Dordrecht

Wanneer uw goederen bij ons magazijn arriveren, vindt gelijk de registratie en inspectie plaats, alvorens ze worden overgebracht naar het magazijn. Dit proces verloopt geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem. Onderstaand vindt u een paar voorbeelden van de inbound diensten die wij leveren:

  • Goederen lossen en op pallets plaatsen en het strippen van de containers;
  • Alle goederen controleren op schade. Indien nodig worden ze herverpakt;
  • Registreren van serienummers, batchnummers en indien nodig expiratiedata;
  • Goederen labelen, stickeren en sealen.

Uitgaande goederen vervoeren we nadat ze zijn geregistreerd naar hun eindbestemming. Ze zijn voorzien van track & trace, dus u weet altijd waar uw goederen zich bevinden.

Warehousing Dordrecht Via Vos Transport Group

Warehousing Dordrecht, soorten opslag

Bij Vos Warehousing in de buurt van Dordrecht, kunt u terecht voor droge en gekoelde opslag. De 18.000 plaatsen voor droge opslag zijn verdeeld over stellingen, shelves en grondlocaties. Opslag is mogelijk op pallets, maar ook in bulk. Uw goederen zijn altijd te traceren, doordat ze zijn geregistreerd in ons Warehouse Management Systeem. Ook is de status van uw voorraad altijd up-to-date. Voor gekoelde opslag bevinden zich in ons magazijn 4.000 plaatsen. Deze kunnen we tot 8ºC koelen. Met het gebruik van aparte docking stations houden we de aanvoerlijnen kort. Zo houden we de temperatuur in de opslag zo constant mogelijk. Op het gebied van warehousing zijn wij dus tot veel in staat.

Warehousing Dordrecht bij Vos Transport Group

Douane en entrepotactiviteiten

Vos Warehousing is AEO gecertificeerd. Wij transporteren uw goederen naar Nederland vanaf elke plek op aarde. Dit doen we over zee, door de lucht, over de weg en over het spoor. Wij nemen het gehele transport voor onze rekening, dus ook vanaf de havens van Rotterdam, Amsterdam, Moerdijk en Antwerpen naar ons magazijn in Alblasserdam. Afhankelijk van uw wensen worden de goederen daar opgeslagen of transporteren we ze naar hun eindbestemming. Onze douane-experts verzorgen eventuele douane-afhandelingen. In Alblasserdam gaan wij aan de slag met de verdere behandeling, zoals het strippen en op pallets plaatsen van containers. Nabehandeling van goederen, waaronder sorteren, groupage, stickeren, bemonsteren of sealen voeren wij uit op basis van uw wensen.

Warehousing Dordrecht met Vos

Contact Vos Transport Group

Dat wij kleinschalig zijn, maakt ons flexibel. De communicatie is laagdrempelig en de lijnen zijn kort, waardoor we maatwerk kunnen leveren. Wilt u graag weten wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn met betrekking tot warehousing in de omgeving van Dordrecht? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van de benodigde informatie.

Neem contact met ons op!