Warehousing Amsterdam

Warehousing Amsterdam

Op zoek naar warehousing in Amsterdam? Bij Vos Transport bent u aan het juiste adres voor gecertificeerde opslag van uw goederen. Ons magazijn bevindt zich in Alblasserdam. Op enige afstand van Amsterdam dus, maar wel perfect gelegen in de buurt van de havens van Rotterdam en Rotterdam Airport. Zodoende ligt de warehousing van Vos Transport centraal gelegen tussen alle belangrijke transportpeilers in Nederland.

In onze opslag bevinden zich 18.000 palletplaatsen voor droge opslag en 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag bij 8 tot 10 ºC. Door het Warehouse en Transport Management Systeem waar wij mee werken, bent u er zeker van dat uw producten altijd traceerbaar zijn. Ook blijft u voortdurend en realtime op de hoogte van de voorraad en de logistieke bewegingen.

Offerte voor warehousing Amsterdam

Inbound en outbound warehousing in Amsterdam

Wanneer u de knoop doorhakt en niet kiest voor warehousing in Amsterdam, maar bij ons in Alblasserdam, begint het bij binnenkomst van uw goederen met de registratie en inspectie hiervan. Dit verloopt geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem, dat voorraad realtime inzichtelijk en traceerbaar maakt. Wij leveren onder andere de volgende inbound diensten:

 • Het lossen en palletiseren van goederen en het strippen van de containers;
 • We controleren de goederen op schade. Indien nodig voorzien we ze van een nieuwe verpakking;
 • Het registreren van de serienummers en batchnummers. Indien nodig registreren wij ook de expiratiedata;
 • Ten slotte labelen, stickeren en sealen wij de goederen.

Uitgaande goederen vervoeren we na registratie naar hun eindbestemming. Track & Trace van deze goederen is na de warehousing in Amsterdam altijd beschikbaar! Om het transport zo efficiënt en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van crossdocking.

Warehousing Vos Amsterdam

Soorten opslag en warehousing Amsterdam

Bij Vos Transport kunt u terecht voor opslag van zowel food (biologisch) als non-food. De 18.000 palletplaatsen voor droge opslag zijn verdeeld over stellingen, shelves en grondlocaties. Opslag is mogelijk op zowel pallets als in bulk. Door de registratie in ons Warehouse Management Systeem zijn uw producten altijd te traceren en is de status van uw voorraad in onze warehousing nabij Amsterdam altijd up-to-date.

Wij bieden orderpicking op pallet- en stukniveau en compleet voorraadbeheer. Ook gekoelde opslag behoort tot de mogelijkheden. De 4.000 palletplaatsen in deze opslag kunnen gekoeld worden tot 8ºC. Wij houden de aanvoerlijnen kort door middel van aparte docking stations. Zo kunnen we een zo constant mogelijke temperatuur waarborgen.

Warehousing Amsterdam door Vos Transport Group

Value Added Logistics

Vos Transport biedt meer dan transport en warehousing voor bedrijven in Amsterdam en de rest van het land. We bieden ook diverse Value Added Services. Deze services stellen ons in staat om de logistieke route van diensten volledig in te richten en te verzorgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verpakken, registreren en verzenden met pakbonnen (incl. Track & Trace) naar de eindbestemming. De Value Added Services bestaan onder andere uit:

 • Bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen;
 • Stickeren en labelen van goederen;
 • Verzorgen van gasmetingen in containers;
 • Voorraadbeheer;
 • Crossdocking;
 • Uitvoer van douane- en entrepotactiviteiten;
 • Verzending van EDI berichten;
 • Korte lijntjes tijdens het gehele proces.
Warehousing Amsterdam Bij Vos Transport Group

Gecertificeerde warehousing Amsterdam

Bent u op zoek naar gecertificeerde warehousing in omgeving Amsterdam? Onze plek tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk is ideaal.

Douane entrepot

Wilt u gebruik maken van ons douane entrepot? Dan nemen wij uw goederen in opslag of transporteren wij ze naar de eindbestemming. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.