Distributie Engeland

Vos Transport is al vele jaren actief op het gebied van transport en distributie naar Engeland. Wij zijn uitgegroeid tot een begrip op de markt van het vervoer van producten van en naar Engeland door onze ervaren planners en door een modern en jong wagenpark. Vos Transport biedt hoogwaardige dienstverlening. Deze betrouwbare, flexibele en kwalitatieve dienstverlening kunnen wij aanbieden door onze schaalgrootte. Wij maken in Engeland gebruik van een aantal vaste partners die strategisch gepositioneerd zijn. Door hun kennis over de distributie in Engeland te combineren met die van ons, kunnen wij betrouwbaar, duurzaam en efficiënt leveren in Engeland. We leveren het grootste deel van de transporten uit met onze eigen auto’s. Op deze manier zijn we in staat met zeer korte looptijden te leveren.

Contractdistributie

Voor een aantal grote opdrachtgevers verzorgt Vos Transport al jarenlang de contractdistributie. Wij werken ook graag met u samen. Daarom bepalen we samen met u welke vorm van contractdistributie het beste past bij uw organisatie.

Ons wagenpark bestaat voor het grote deel uit Euro 6 trekkers. Deze trekkers hebben een lage CO2-uitstoot en hebben de modernste filters. Vos Transport vindt het milieu belangrijk en wij werken graag mee aan een schonere wereld. Door deze trekkers kunnen we de milieubelasting beperkt houden. Met elkaar kunnen we uw goederenstroom optimaliseren verduurzamen. Vos Transport is de juiste partij voor u als u uw distributie naar Engeland wilt uitbesteden.

Distributie Engeland

Waarom Vos Transport?

Vos Transport biedt meer diensten dan alleen de distributie van en naar Engeland. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan warehousing. Ons doel is het steeds verbeteren van onze gezondheids-, veiligheids- en milieudoelstellingen. Dit doen wij op meerdere manieren:

Wij vertrekken dagelijks naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze ervaren chauffeurs zijn snel op de plaats van bestemming met de goederen door de moderne communicatiemiddelen die wij inzetten. Wanneer de zending is afgeleverd, staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. Zo kunt u alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen.

Vrachtwagens voor distributie Engeland

Kosten en contact distributie Engeland

De kosten van de distributie van en naar Engeland hangen af van meerdere factoren, zoals het type lading. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van distributie naar Engeland? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook voor distributie in landen als België, Finland en Zweden kunt u overigens een beroep op ons doen.

Offerte aanvragen
Groupage transport Engeland
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km