Transport Ridderkerk

Transport Ridderkerk

Zoekt u de juiste partij voor transport in de buurt van Ridderkerk? Schakel dan Vos Warehousing in. Wij maken deel uit van Abr. de Haan Logistics. Dit is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van logistiek. De ervaring ziet u terug in onze expertise, persoonlijke aanpak en oplossingsgerichte manier van werken. Sinds het begin van de jaren zestig heeft het bedrijf zich zowel nationaal als internationaal in meerdere richtingen ontwikkeld om zich vanaf 2018 te concentreren op transport, opslag en value added services in de Benelux en Duitsland.

Waarom Vos Warehousing voor transport Ridderkerk?

Ons logistiek centrum staat in Alblasserdam en is dus centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen. Bovendien is het op een steenworp afstand van Ridderkerk. Dit is een ideale uitvalbasis voor import en export van goederen en distributie. Gelegen tussen de belangrijkste verkeersaders, kunnen wij uw goederen op de snelste manier op de door u gewenste plek bezorgen. U kunt bij ons terecht voor het vervoeren van containers, pakketten of slechts één pallet. We gebruiken crossdocking om de transportefficiëntie te verbeteren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de prijs zo laag mogelijk blijft. Naast transport in Ridderkerk en omgeving, kunt u bij ons ook terecht voor warehousing, zoals onze naam al prijsgeeft.

Vos Transport Ridderker

Onze diensten

Kiest u ervoor Vos Transport in te zetten voor nationaal vervoer in Ridderkerk en omgeving? Dan bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

Transport Ridderkerk Met Duurzaam Bedrijf

Kwaliteit

Wij leveren constante kwaliteit voor uw transport in Ridderkerk en omgeving. Onze kwaliteit ligt in onze kleinschaligheid, persoonlijke aanpak en flexibiliteit. Indien nodig kunnen we snel schakelen en oplossingen leveren. Naast basisdiensten voor transport en warehousing, bieden we ook een groot aantal Value Added Logistics, zoals bemonstering, gasmeting en het verzenden van EDI-berichten. Een goede kwaliteitscontrole is echter essentieel voor de juiste omgang met uw producten. Door ons moderne kwaliteitsborgingsysteem kunnen we een stabiele kwaliteit garanderen. Onze BRC-, AEO-, HACCP- en ISO9001-certificeringen spreken voor zich. Hoewel we er vast van overtuigd zijn dat kwaliteit een gewoonte is, geen systeem. Bekijk hier onze certificaten.

Transport Ridderkerk Door Vos Transport

Transport vanuit Ridderkerk? Neem contact op!

Vos is uw partner in transport in Ridderkerk en omgeving. Heeft u nog vragen omtrent onze diensten of wilt u meer informatie op het gebied van transport? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij u een kostencalculatie kunnen geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor transport vanuit Ridderkerk!