Distributie Groot-Brittannië

Distributie Groot-Brittannië

Al meer dan 40 jaar is Vos Transport Group gespecialiseerd in transport en distributie van en naar Groot-Brittannië. Duitsland, Nederland en Frankrijk zijn belangrijke importlanden. Ook in deze landen is Vos Transport Group actief. Dit heeft als gevolg dat er uitstekende mogelijkheden voor transport en distributie van en naar Groot Brittannië aangeboden worden. Wij zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt als het gaat om distributie van en naar Groot-Brittannië. Met behulp van onze schaalgrootte kan Vos Transport Group een erg flexibele, betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening aanbieden bij de distributie van en naar Groot-Brittannië met scherpe looptijden.

Contractdistributie

Vos Transport Group verzorgt al vele jaren de contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Heeft u hier interesse in? Dan bepalen we samen met u welke vorm van contractdistributie het meest passend is. Wilt u uw distributie van en naar Groot-Brittannië uitbesteden? Dan bent u bij Vos Transport Group aan het juiste adres. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit Euro 6 trekkers. Dit zijn wagens die met een lage CO2-uitstoot enorm zuinig zijn en de modernste filters bevatten. Door deze trekkers houdt Vos Transport Group de milieubelasting beperkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we al diverse awards in ontvangst mochten nemen.

Distributie Naar Groot Brittannië Met Vos Transport

Waarom Vos Transport Group?

Wij bieden een ruim aanbod aan diensten. Van distributie naar onder andere Groot-Brittannië tot aan vervoer van gevaarlijke stoffen, verwarmd transport en palletruil. Vos Transportgroup hecht veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Middels onze duurzame vrachtwagens weten wij op een milieuvriendelijke manier producten en goederen te vervoeren. Zo kan Vos Transport Group u altijd zo gunstig mogelijke logistieke oplossingen bieden. Wij vertrekken dagelijks naar diverse bestemmingen in Nederland en de rest van Europa. Door middel van de moderne communicatiemiddelen van onze ervaren chauffeurs zijn uw goederen snel op de plaats van bestemming. Op het moment dat de zending is afgeleverd, staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. Op deze manier kunt alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen.

Distributie Groot Brittannië Door Ervaren Bedrijf

Kosten distributie van en naar Groot-Brittannië

Het kostenplaatje van de distributie van en naar Groot-Brittannië kan variëren. Afhankelijk van het type lading worden de kosten berekend. Heeft u vragen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij Vos Transport Group of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
Distributie Naar Groot Brittannië
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km