Vos Groningen

Passion for Transport
Vos Groningen is opgericht met name om lokaal vertegenwoordigd te zijn en klanten lokaal te woord te kunnen staan en directe service te kunnen bieden. Om deze reden heeft Vos dan ook op 1 oktober 2009 onze vestiging Vos Groningen geopend met mensen uit de regio die de omgeving goed kennen.

Vanuit onze vestiging worden meerdere klanten uit onze regio bediend. Ons kantoor heeft als kernactiviteit het bedienen van de markt vanaf Noord Nederland naar geheel West-en Oost Europa. Verder zijn wij Vos Groningen. gespecialiseerd in het organiseren van transporten naar Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en de UK.

 

 

Naast deze bestemmingen verzorgen wij in samenwerking met onze collega’s uit Deventer en Ittervoort ook transport naar alle andere landen binnen Europa. Een goede service en snelle doorlooptijden staan hierbij voorop en door te profiteren van elkaars netwerken kunnen wij u dit ook bieden.

Het wagenpark wat we hiervoor gebruiken bestaat volledig uit euro 5 en 6 trekkers en al onze trekkers zijn uitgerust met hoogstaande IT oplossingen. Ons wagenpark voldoet aan de laatste milieu eisen en we zijn hiermee dan ook goed voorbereid op de toekomst. Met een financieel gezonde balans heeft Vos Transport in zijn geheel de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben we onze marktpositie kunnen verstevigen en ons dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Dit maakt Vos Transport tot een professionele business partner in transport en distributie.

Route