ICT & Automatisering

VOS beschikt over een flexibel en geavanceerd Warehouse en Transport Management Systeem (Centric) dat in samenwerking met Gevers Informatietechnologie continue en real time inzicht geeft in uw actuele voorraad en alle logistieke bewegingen. Specifieke wensen met betrekking tot uw kwaliteitssystemen kunnen wij bovendien altijd invoeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn bemonstering, datumbeheersing of first in first out-voorraadbeheer.

We beschikken over 25 vrachtwagens in verschillende configuraties. Alle wagens zijn stuk voor stuk uitgerust met een boardcomputer en een Track & Tracesysteem. Alle goederen die door ons verwerkt worden, zijn dus door middel van registratie bij inslag en ons volgsysteem te allen tijde te traceren.

De medewerkers van VOS worden door middel van bijscholing op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied in de logistieke sector waardoor we vaak snel in kunnen springen op ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

Bij vragen met betrekking tot ICT of automatisering of één van onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.