Vos Warehousing Alblasserdam AEO gecertificeerd.

14 - 09 - 2020

De douane heeft onze vestiging in Alblasserdam aangemerkt als Authorized Economic Operator (AEO). De douane heeft hiermee ons bedrijf aangemerkt als zeer veilig en betrouwbaar en dit betekent dat uw goederen en documenten minder vaak aan inspecties worden onderworpen als u gebruikt maakt van onze diensten.

De AEO-certificering biedt onze klanten allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer, zoals vereenvoudigde douane- en controleprocessen. Deze faciliteiten leiden tot minder logistiek oponthoud en lagere administratieve lasten. We zijn daarmee in staat om een breder scala aan klanten te voorzien van onze diensten.

Het hoge beoordelingsrapport van de douane geeft weer dat onze processen volgens een vaste structuur verlopen en het interne controlesysteem een hoog  kwaliteitsniveau waarborgt. We staan voor veilige en betrouwbare internationale goederenstromen en het gecertificeerde proces draagt tevens bij tot meer efficiency in de logistieke processen.

We zijn erg trots op dit behaalde resultaat en hopen u ook van onze diensten te kunnen voorzien.

Wij denken dat met onze locatie in Alblasserdam en onze AEO certificering wij een interessante strategische keuze voor u kunnen zijn ivm de naderende Brexit. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken!

 

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL