Vos Transport Group ontvangt Award meest innovatieve logistieke dienstverlener.

08 - 06 - 2022

Vos Transport Group ontvangt Award meest innovatieve logistieke dienstverlener.

Gisteren avond tijdens het jaarlijkse gala voor de bekendmaking van de Top 100 logistieke Dienstverleners in Amerongen zijn we als Vos Transport Group uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf binnen de categorie met een omzet lager dan 200 miljoen. Wat een mooie bekroning in het 75 jarig bestaan van ons bedrijf!

Roy En Max

(Foto: Roy van Verseveld & Max Menheere nemen de award in ontvangst en vertellen meer over onze activiteiten tijdens het event)

Voor de ranking van de Top 100 wordt er gekeken naar de omzet, aantal werknemers, warehousing in m2 en de laatste jaren ook naar wat je als bedrijf doet op het gebied van duurzaamheid. Sinds dit jaar worden er sterren / punten toegekend voor zes innovatie thema’s en is er een onderscheid gemaakt tussen bedrijven met een omzet hoger dan 200 miljoen en lager dan 200 miljoen. Vos valt in de laatste categorie en voor de thema’s duurzame arbeid en scholing en duurzaam transport is het bedrijf door de jury beoordeeld met 5 sterren (Best in class)!

Dit alles heeft er ook voor gezorgd dat Vos Transport Group op de totale lijst is gestegen van de 34ste naar de 30ste plaats (hoogste ranking ooit) en is uitgeroepen tot meest innovatieve logistieke dienstverlener.

De jury was erg enthousiast over de manier hoe we duurzaamheid hebben ingebed in onze organisatie en de activiteiten die ons bedrijf hierop heeft doorontwikkeld. Denk aan de projecten Grohw en Dreamh2aul op het gebied van waterstof, maar ook het grootschalig gebruik van HVO100 en de steeds verdere mate van samenwerkingen met klanten op het gebied van duurzaamheid.

(Foto: Roy van Verseveld & Max Menheere nemen de award in ontvangst en vertellen meer over onze activiteiten tijdens het event)

Ander punt waar we erg goed op beoordeeld zijn is de manier hoe we omgaan met duurzame arbeid en de trajecten die we actief doorlopen met verschillende scholen en het onderwijs. Dit door bijvoorbeeld het geven van gastlessen op de diverse scholen in variërende leeftijdscategorieën, maar ook het uitnodigen van hele klassen op de locatie zelf. Het bedrijf probeert hier al jaren mee de mooie kant van de sector onder de aandacht te brengen wat nu helemaal een actueel thema is met de krapte in de arbeidsmarkt.

Quote logistiek.nl: Vos Transport Group op nummer 30 verdient in het zonnetje gezet te worden, want dit is het best presterende bedrijf in de top-100 op de innovatiethema’s met minder dan 200 miljoen euro omzet. Zij investeren in waterstoftrucks en transport via de binnenvaart, en ook in arbeid en scholing zijn ze onderscheidend door onder meer het geven van logistieke lessen in het primaire onderwijs.

We zijn er oprecht super trots op net als onze Directeuren Jules Menheere en Jerome Vos beneden op de foto!

017

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo