Vos investeert in boordcomputers

30 - 01 - 2017

30-01-2017 – Vos investeert fors in ruim 300 nieuwe boordcomputers.

Afgelopen weekend zijn de eerste van ruim 300 nieuw aangeschafte boordcomputers bij het transportbedrijf in Deventer vervangen. Een gigantische klus, maar aangezien in het weekend de meeste trekkers thuis zijn is dit een mooie gelegenheid.

Vos streeft er naar haar klanten de meest optimale service te bieden en deze nieuwste generatie boordcomputers zullen daar zeker een bijdrage aanleveren. Naast het gebruiksgemak voor de chauffeurs zullen documenten na het leveren direct inzichtelijk zijn op de Webportal van Vos en zijn hierdoor dus gelijk voor de opdrachtgever inzichtelijk. Een mooie aanvulling aan het track en trace systeem. De snelheid hierbij en de hoeveelheid documentatie die in één keer kunnen worden upgeload is hierbij fors toegenomen. Ook is er een mobiele data connectie mogelijk zodat de chauffeur buiten zijn auto ook direct kan communiceren via het systeem en evt foto’s kan uploaden en delen met de planners van Vos.

Boordcomputers Vos

 

Vos is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf en is gespecialiseerd in transporten naar Scandinavië, Duitsland, Groot Brittannië de Benelux, Frankrijk en Roemenië. Scherpe looptijden worden hierbij geboden. Op Scandinavië verzorgd Vos naast gewoon transport ook intermodaal transport doormiddel van het inzetten van speciale huckepacktrailers en in deze wintermaanden verzorgd Vos ook verwarmd transport. Dit laatste is een specialisatie die maar weinige andere transporteurs op Scandinavië kunnen leveren. Vos is een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers en wil dit graag blijven. Investeren is hierbij een must om kwaliteit en een optimale service te kunnen blijven garanderen. De bedrijfsvoering van Vos is volledig toegespitst op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo