Distributie Benelux

Met ons eigen distributienetwerk zorgen wij voor de distributie in de Benelux. Binnen 24 uur wordt de zending geleverd bij uw klant. Bij VOS Transport zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt vervoerd. Zo nemen wij wat werk uit uw handen en kunt u focussen op andere zaken.

Contractdistributie

Zoekt u een partner voor uw distributie? Dan zijn wij u graag van dienst. VOS Transport verzorgt al jaren contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Samen met de klant kijken wij naar de beste vorm contractdistributie. Dit doen wij exclusief voor de klant en eventueel in de huisstijl van de klant. Zo kunt u optimaal leveren tegen minimale investeringen, lage belasting voor het milieu en variabele kosten. U kunt het transport van uw core business uitbesteden aan ons en wij garanderen u hoge kwaliteit en goede service.

Contractdistributie

Waarom VOS Transport?

Van distributie tot groupage; wij bieden een breed aanbod aan diensten. Milieu en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers voor VOS Transport. Met zuinige vrachtwagens met moderne filters en een lage CO² uitstoot blijft de milieubelasting beperkt. Dit is tegelijk kostenbesparend, zo kunnen wij u altijd een zo voordelige logistieke oplossing bieden. Dagelijks vertrekken wij naar verschillende bestemmingen in de Benelux. Door de moderne communicatiemiddelen van onze ervaren chauffeurs zijn de goederen snel op plaats van bestemming. Zodra de zending is afgeleverd staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. U kunt al uw informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen. Vervoert u gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)? VOS Transport hanteert de hoogst mogelijke standaard. Wij transporteren wij de ADR-goederen met grote zorg en volgens nationale- en internationale voorschriften.

Kosten distributie Benelux

De kosten van de distributie van Benelux hangen onder andere af van het type lading. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten van distributie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ervaar zelf wat Vos Transport voor u kan betekenen voor de Benelux distributie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw concurrentiepositie kunnen verbeteren door:

  • Onze uitgebreide kennis van de Europese markt
  • Onze aanwezigheid in verschillende industrieën
  • Eigen distributienetwerk
  • Volledige controle over het transportproces
Offerte aanvragen
Transporteur Benelux