Transport binnen Benelux

Benelux distributie

Met vestigingen in Deventer en Ittervoort verzorgt Vos Transport de distributie in de Benelux. Met ons eigen distributienetwerk zorgen wij er voor dat uw zending binnen 24 uur geleverd wordt bij de klant. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport van uw producten in de Benelux.

Fijnmazige distributie, groupage en contractdistributie één scala aan diensten en service van Vos Transport. Wij zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt vervoerd. Doormiddel van zuinige trekkers met een lage CO² uitstoot en de modernste filters blijft de milieubelasting beperkt. Dat bespaart kosten, waardoor wij u altijd een zo voordelig mogelijke logistieke oplossing kunnen bieden.
Voor vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) in de Benelux heeft Vos Transport de hoogst mogelijke standaard. Alle ADR-geclassificeerde goederen worden met de grootste mogelijke zorg en volgens nationale en internationale voorschriften getransporteerd. Medewerkers zijn op grond van hun verantwoordelijkheid getraind in het werken met ADR-geclassificeerde goederen.

We vertrekken dagelijks naar diverse bestemmingen in de Benelux. Op onze trucks rijden ervaren chauffeurs die gebruikmaken van moderne communicatiemiddelen. De goederen vinden dus altijd snel hun weg naar de klanten. Ook staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. Zo kunt u de informatie van al uw zendingen eenvoudig opvragen.

 

Ervaar zelf wat Vos Transport voor u kan betekenen voor de Benelux distributie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw concurrentiepositie kunnen verbeteren door:

  • Onze uitgebreide kennis van de Europese markt
  • Onze aanwezigheid in verschillende industrieën
  • Eigen distributienetwerk
  • Volledige controle over het transportproces
Offerte aanvragen