Transport Ierland

Wilt u graag transporteren naar Ierland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit transport vraagt speciale kennis en expertise. Bij Vos Transport bent u verzekerd van uitstekend resultaat.

Vos Transport Group – Transport Ierland

Transporten van en naar Engeland / UK en Ierland vragen speciale kennis en expertise. Veelal wordt op afspraak met de klant geleverd. Dit vraagt om een flexibele en betrouwbare inzet van onze transportcapaciteit. De dienstverlening van Vos Transport is zodanig opgezet dat we altijd volledige controle over het transportproces houden bij het vervoer van en naar Engeland / UK en Ierland.

Transport Ierland – de belangrijkste kenmerken

  • Begeleid transport, bijvoorbeeld via Hoek van Holland naar Harwich v.v. bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.
  • Aanmelden van orders bij klanten en afleveren aan de hand van venster- of bloktijden bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.
  • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.
  • Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.
  • Modern materieel bij het transport van en naar Engeland / UK en Ierland.

Brexit

Volgt u het laatste Brexit nieuws op de voet? Wij houden u up to date over transport van en naar de UK en Ierland. De Brexit is een Britse creatie, maar zolang Dublin niet akkoord gaat met een oplossing voor de Ierse grens zijn ook hier strubbelingen in het transport. Door grenscontroles bijvoorbeeld. Op 23 juni 2016 besloten de Britten om de EU te verlaten. Maar voorlopig blijven alle opties nog open. De 27 EU-landen geven het Britse parlement tot 22 mei de tijd om het eens te worden. Tenminste, als het Britse Lagerhuis deze week akkoord gaat met het terugtredingsakkoord. Lukt dit niet, dan volgt een korter uitstel – tot 12 april – en wil de EU voor die deadline weten wat de Britten van plan zijn. Een akkoord is er dus nog niet, maar uw transport kan al wel hinder ondervinden van de Brexit-plannen. Onder het kopje ‘Adviezen omtrent Brexit’ vermelden we waar u rekening mee moet houden.

Brexit nieuws

Adviezen omtrent Brexit

  • Vraag bij de Belastingdienst een EORI-nummer aan, wacht hier niet mee. De Belastingdienst heeft tijd nodig om alle aanvragen te behandelen en adviseert om tijdig een EORI-nummer aan te vragen.
  • Wees voorbereid op douaneformaliteiten, zoals uitklaren en inklaren van goederen. Indien u als onderneming verkoopt of inkoopt en zelf de douaneformaliteiten gaat afwikkelen, zorg dan dat u AEO gecertificeerd bent (geen verplichting) en als importeur een artikel 23-vergunning heeft geregistreerd voor verlegging van BTW.
  • Wilt u douaneformaliteiten uitbesteden omdat u de expertise niet heeft, dan kunt u dat aan ons overlaten. U kunt hierover contact opnemen met onze CS desk.
  • Zorg dat u voorbereid bent op de juiste vergunningen, bijvoorbeeld om aan te tonen dat goederen van EU-oorsprong zijn. Dat kan middels EUR-1 certificaat of een ATA carnet (beiden via KvK) in geval van tijdelijke uitvoer.
  • Houd in de beginperiode alvast rekening met vertraging in doorlooptijd (transittijd naar UK) door congestie in de haven vanwege controles en douane-afwikkeling. Wij zullen alles in het werk stellen om goed voorbereid de overtocht te maken, desondanks verwachten we vertragingen.
Transport naar Verenigd Koninkrijk en Ierland - Brexit

Waarom Vos Transport Group?

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Ierland. Looptijd 24 tot 72 uur. Dagelijks vertrekken er rond de 25 trailers.
  • Uitleveringen met eigen wielen zonder overslag en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Ierland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Ierland. Afspraak is Afspraak is de slogan van onze Ierland specialist Jan Venema.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Ierland.
  • Wij bieden voor uw transport van en naar Ierland ook Maatwerkoplossingen.
  • Uw transporten van en naar Ierland kunt u zelf opvolgen via de VosPortal.
  • Transporten van Vos transport zijn altijd CO2-neutraal.

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Met onze ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij de afgelopen tijd uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Ierland. Wij zijn hierbij in staat zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden voor uw transport naar Ierland en transport van Ierland met zeer scherpe looptijden. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen.

Offerte aanvraag

Wij van Vos Transport zijn uw betrouwbare partner voor transport van en naar Ierland. Mocht u vragen hebben over onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.

Scandinavië transport
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL-logo