Organisatie

Vos Transport is al bijna 75 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Van een bedrijf met één vrachtwagen zijn we uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Onze vestigingen bevinden zich in Deventer, Ittervoort, Groningen en Alblasserdam. Met zo’n 850 vrachtwagens en opleggers en 760 medewerkers leveren we onze diensten in heel Europa.

 

Ons doel

Het doel van Vos Transport is om onze kwaliteit-, gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen voortdurend te blijven verbeteren. Dat doen we op alle niveaus van onze organisatie. We dragen er zorg voor dat onze medewerkers op dit gebied over de benodigde kennis beschikken, zodat ze betrokken blijven en we onze bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

Duurzaam transport

Strategie en missie

We richten ons met Vos Transport specifiek op transport en distributie, want dat is waar we goed in zijn. Hier houden we dan ook de focus op. Door aanvullend daarop altijd slagvaardig te handelen onderscheiden we ons van andere aanbieders. Onze marktpositie blijven we continu verstevigen door efficiënte, effectieve, duurzame en concurrerende transportoplossingen aan te bieden aan onze klanten.

De missie van Vos Transport luidt als volgt:

Vos Transport streeft naar een duurzame relatie met onze klanten. Hoe?

  • Door transportoplossingen te bieden die resulteren in een betere concurrentiepositie voor onze klanten.
  • Door te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten.
  • Door persoonlijk en intensief contact met onze klanten als partner én als adviseur.
Transport by Vos

Geschiedenis

Het verhaal van Vos Transport startte in 1947 met de heer Vos. Hij laat de organisatie al snel uitgroeien tot een volwaardig transportbedrijf. De diensten breiden zich gedurende de jaren verder uit. In de jaren zeventig specialiseerden we ons in transport van en naar Scandinavië. Door de jaren heen zijn we steeds een gezonde en stabiele onderneming gebleven en hebben we bewezen dat we niet meer weg te denken zijn uit de huidige transportwereld.