Nood brandstof clausule per direct van kracht.

09 - 03 - 2022

Door de ongeëvenaarde snelle stijging van de brandstofprijzen installeren wij met onmiddellijke ingang een ‘nood brandstof clausule’. Deze ‘nood brandstof clausule’ betekent dat in plaats van de maandelijks of per kwartaal geïndexeerde brandstofprijs vanaf 7 maart 2022 per week de dieseltoeslag zal worden geïndexeerd. Dit is noodzakelijke maatregel om de geëxplodeerde brandstofprijzen het hoofd te kunnen bieden. De indexering zal elke eerste werkdag van de week worden vastgesteld. (UPDATE 17-10-2022)

De dieselkosten bedragen een substantieel aandeel in de totale kosten en is daarmee direct van invloed op ons dagelijks resultaat. Om deze reden is deze maatregel ingevoerd. Wij begrijpen dat deze maatregel van invloed is op ieders bedrijfsvoering maar moeten wij ons beroepen op deze ‘nood brandstof maatregel’ om onze bedrijfsvoering, service en dienstverlening zoals u gewend bent te continueren.

Zodra de situatie zich stabiliseert zal deze maatregel weer vervallen, hierover informeren wij u op onze site. Vanwege de snelle fluctuaties van de dieselprijs adviseren wij u de ontwikkelingen dagelijks in de gaten te houden.

 

Brandstof Alarm

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo