Nationaal Fonds kinderhulp

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ieder kind moet erbij kunnen horen vindt Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor 1 op de 8 kinderen in ons land is dat helaas niet zo vanzelfsprekend. Zij groeien op in armoede en voelen zich buitengesloten. Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt hen met onder meer met contributie voor de sportclub, opleiding, een dagje uit en zwemles. Kinderhulp is er voor ze, ook als ze nergens anders terecht kunnen.

wij steunen kinderhulp

Waarom Nationaal Fonds Kinderhulp?

Behalve dat professionaliteit bij Vos Expeditie B.V. hoog in het vaandel staat, speelt ook maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol binnen de organisatie. Met de gedachte om zowel een actieve als positieve bijdrage te willen leveren aan kinderen die opgroeien in armoede in Nederland, viel de keuze op Nationaal Fonds Kinderhulp vrij snel.

Wat doet Nationaal Fonds Kinderhulp?

Kinderhulp biedt financiële ondersteuning aan kinderen én jongeren in armoede van 0 tot 21 jaar, voornamelijk op de volgende gebieden:

  • Ontwikkeling (opleiding, cursus, sport, zwemles, eenvoudige laptop of ander schoolmateriaal, muziek, speel- en spelmateriaal )
  • Ontspanning (dagje uit, Sinterklaas, weekje kamperen, broertje(s)-zusje(s) ofwel ‘Brusjesdagen’, pleeggezindagen)
  • Basale zaken (fiets, kamerinrichting, kleding)
  • Bijzondere zaken (naamsverandering, medicijnen, therapie)

Wilt u meer informatie? Kijk op: www.kinderhulp.nl