Transport Engeland

Transport Engeland

Vos Transport is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van transport en distributie, bijvoorbeeld het transport van en naar Engeland. Wij zijn begonnen met één vrachtwagen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de markt. Dit hebben we bereikt door het vervoer van producten van en naar onder andere Engeland, door onze ervaren planners en door een modern en jong wagenpark. Door onze kennis en ervaring in de markt, zijn wij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Vos Transport biedt efficiënte, effectieve, duurzame en concurrerende transportoplossingen. Hierdoor slagen wij erin onze marktpositie voortdurend te verstevigen en uit te breiden.

Contractdistributie 

Steeds vaker besteden bedrijven in bijvoorbeeld Engeland hun transport uit aan specialisten. Wij willen dit graag voor u doen. Ons wagenpark bestaat grotendeels uit Euro 6 trekkers, die meehelpen aan het beperkt houden van de milieubelasting. Hiervoor hebben wij verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Samen kunnen wij uw goederenstroom optimaliseren en verduurzamen. In overleg met onze klanten bepalen wij welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is. Dit is natuurlijk exclusief voor de klant en het kan zelfs in de huiskleuren van de klant indien wenselijk. Op deze manier kunnen wij optimaal aan de wensen voldoen. Dit allemaal tegen een minimale investering, een zo laag mogelijke milieubelasting en geringe variabele kosten.

Engeland Transport Met Vrachtwagen

Duurzaam transport Engeland

De missie van Vos Transport is het streven naar een duurzame relatie met de klant. Dit doen wij door transportoplossingen te bieden die als resultaat een betere concurrentiepositie hebben, door aan de verwachtingen van de klant te voldoen en door persoonlijk en intensief contact te houden met onze klanten, als partner en als adviseur.

Ook houden we ons tijdens het transport naar Engeland bezig met het milieu. Wij willen de milieubelasting zo beperkt mogelijk houden. We maken daarom gebruik van Euro 6 trekkers. Euro 6 trekkers zijn zeer zuinige trekkers met een lage CO2 uitstoot en moderne filters. Vos Transport maakt ook gebruik van het Lean and Green-beleid. Dit betekent het rijden van zo weinig mogelijk lege kilometers met modern materiaal en een focus op het brandstofverbruik van onze chauffeurs. Wij zijn bezig met het optimaliseren van CO2-neutraal transport en intermodaal transport, door het inzetten van zuinige vrachtwagens.

Engeland Transport Inschakelen

Contact transport Engeland

Bij het transport van en naar Engeland hangen de kosten af van meerdere factoren, bijvoorbeeld het type lading. Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van het transport van en naar Engeland? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrachtwagen voor transport Engeland

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km