Eerste Iveco trekkers voor Vos Transport Group

06 - 12 - 2021

Twee nieuwe IVECO’s van het type S-WAY met als credo UW THUIS WEG VAN HUIS zijn in gebruik genomen bij de locatie in Deventer. Met een gloednieuwe cabine, en volgens de leverancier uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit is dit voor Vos Transport een mooie toevoeging aan het wagenpark. De trekker is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt volgens Iveco een winnende oplossing aan het bedrijf door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

De trekker is ontworpen naar de behoefte van de chauffeur en dat is voor Vos belangrijk. Deze is ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. De IVECO S-WAY is 100% verbonden wat voor het wagenparkbeheer interessant is. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleet manager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat indien noodzakelijk er snel geschakeld kan worden.

Wij maken gebruik van High SCR. Dat betekent dat de motor geschoond wordt (op basis van de emissie eisen) met ALLEEN AdBlue en er geen sprake is van regenereren.

Ook heeft de trekker alle benodigde veiligheidsfeatures en voldoet aan de laatste “crash test”.

We hebben door het geen ons verteld is erg hoge verwachtingen en gaan met deze twee trekkers testen of deze verwachtingen waar worden gemaakt en ook zullen we ze testen wat hun prestatie is als we HVO100 gaan gebruiken. Deze brandstof zetten we grootschalig in om onze routes naar Scandinavië te verduurzamen. . ‘’Aldus Jules Menheere. Managing Director van de Vos Transport Group.’’

Na ca. één maand vindt de officiële IVECO Driver Training plaats op basis van learning on the job. De chauffeurs krijgen vanuit de IVECO Driver Academy tips & tricks om de inzet te optimaliseren en het chauffeurs comfort te verhogen. Hiermee zijn veilige –, plezierige – en zuinige kilometers gegarandeerd. Dit sluit goed aan bij het chauffeur trainings programma van de Vos Transport Group waarbij zuinige kilometers dus zo weinig mogelijk CO2 uitstoot een belangrijk aandachtspunt zijn.

Naast het duurzame karakter passen de trekkers ook binnen de bedrijfsfilosofie om Chauffeurs zoveel mogelijk in een trekker te laten rijden waar ze trots op zijn. We hebben Daf,  Scania en Mercedes fanaten en als deze Iveco trekkers performen naar verwachting kunnen we straks ook onze Iveco fanaten bedienen. Zo kunnen ze extra trots de weg op. Dat onze medewerkers met een goed gevoel op pad kunnen en zo bij de klanten komen zien wij als belangrijk uitgangspunt voor de komende jaren. ‘’Aldus Jules Menheere.’’

Door hun jarenlange expertise in de markt vervult Vos met haar duurzame transport oplossingen een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Vos Transport Group voorziet in Warehousing en transport van en naar Groot Brittannië, de Benelux, Duitsland, Frankrijk en geheel Scandinavië. Daarbij kijkt men samen met de klant naar de complete supply chain om deze zo optimaal mogelijk te organiseren.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo