Corona update vanuit onze directie

17 - 03 - 2020

Geachte klant,

Zoals U wellicht zult hebben vernomen zullen wij proberen om al onze klanten te blijven bedienen. Op dit moment zijn er diverse lock-downs maar wij verwachten dat het vervoer van goederen mogelijk/noodzakelijk zal blijven. Dagelijks informeren wij ons personeel en onze klanten over de ontwikkelingen. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om U te blijven beleveren. Wij hopen dat U dit op prijs stelt. We begrijpen dat iedereen maatregelen moet nemen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Wij vragen daarbij uw medewerking om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs:
* op minimaal 1,5 m afstand kunnen blijven
* dat zij zo min mogelijk contact hebben met medewerkers van andere bedrijven

Het zou echter ook fijn zijn als onze chauffeurs, naast de diverse strikte gedragsregels, een blijk van waardering zouden krijgen.

Zo hebben wijzelf besloten om, ondanks alle rigoureuze maatregelen die we verplicht moeten nemen, de chauffeurs van vreemde vervoerders gratis koffie te verstrekken.
We zijn afhankelijk van onze chauffeurs en zouden het op prijs stellen als we ze dat gevoel ook zouden kunnen geven door een blijk van waardering.

 

Heel hartelijk dank voor uw begrip en medewerking,

Jules Menheere en Jerome Vos

 

klik hier voor het laatste nieuws vanuit TLN

 

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL-logo