1000ste trailer geleverd door Schmitz Cargobull

11 - 12 - 2020

Schmitz Cargobull levert 1000ste trailer aan Vos Transport

Vos Transport heeft een Passie voor duurzame logistiek. Het bedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland, Roemenië en Litouwen heeft haar CO2 footprint met meer dan 35% teruggebracht. Hiervoor is Vos als eerste Europees opererende transporteur onderscheiden met de 3de Lean and Green Star.

Vos is van origine een echte wegtransporteur met diensten op Scandinavië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de hele Benelux. Op deze bestemmingen heeft het bedrijf tientallen vertrekken per dag en biedt het duurzame oplossingen met snelle doorlooptijden. Vos Transport werkt voor toonaangevende bedrijven in de Automotive, Chemie, Fast moving consumer goods en Food gerelateerde producten. De afgelopen jaren heeft Vos zich ook gespecialiseerd in Warehousing en transport via Rail en Shortsea en High Secured transport oplossingen. Een betrouwbare service leveren staat voorop en hiervoor is goed en betrouwbaar materiaal essentieel. Vrijwel alle opleggers die het bedrijf aanschaft zijn speciaal uitgevoerde Huckepack trailers die intermodaal inzetbaar zijn.

 

 

Een groot onderdeel van deze diensten zijn de opleggers en Schmitz Cargobull is trots dat zij onlangs de 1000Ste oplegger aan Vos hebben mogen uitleveren. Dit moment werd op gepaste afstand gevierd waarmee het partnerschap tussen Vos en Schmitz Cargobull werd onderstreept. Het wagenpark van Vos is de laatste jaren hard gegroeid en bestaat op dit moment uit 500 opleggers, het grootste deel daarvan is 99% afkomstig van Schmitz Cargobull.

Beide bedrijven hebben een speciale band. Vos Transport is namelijk één van de huisvervoerders van de Schmitz Cargobull fabriek in Altenberge waar de schuifzeilopleggers worden gebouwd. Het just-on- time toeleveren van onderdelen is een wezenlijk onderdeel van het succes van deze fabriek, hierin draagt Vos Transport meer dan zijn steentje bij. Omgekeerd maakt Vos gebruik van Schmitz Cargobull Schuifzeilopleggers om deze betrouwbaarheid te kunnen waarborgen.

De relatie tussen beide bedrijven werd bevestigd door een speciaal schaalmodel van deze 1000ste oplegger welke door Frank Reppenhagen (Sales Manager West Europa), werd overhandigd aan Jules Menheere (General Manager Vos Transport).

Bron: (Transportonline & TTM.

 

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL